Start dato:
01.02.2018
Slut dato:
01.02.2018
Tidspunkt:
kl. 09.00 - 16.30
Sted:
Campustorvet, University of Southern Denmark, Campusvej 55, DK-5230 Odense M
Kontakt person:
Natalie Lundquist
nalu@mmmi.sdu.dk

Patient@home 2012 - 2018

 
Patient@home ser frem til at byde forsknings-, innovations- og virksomhedspartnere samt øvrige gæster velkommen til afslutningskonference den 1. februar 2018.

Konferencen afholdes på Syddansk Universitets campus i Odense og byder på en omfattende oplægsrække af eksperter fra projektet samt en udstilling med teknologier udviklet i regi af Patient@home.

 

Kom og mød forskere fra Syddansk Universitet, OUH Odense Universitetshospital, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og Aalborg Universitet vil præsentere resultaterne af deres forskningsprojekter. De omhandler blandt andet løsninger indenfor rehabilitering og telemedicin samt anvendelse af robotter i plejesektoren.

 

Du kan også møde kommunale partnere, som vil fortælle om deres erfaring med afprøvning og test af de nye teknologier. Endelig vil Patient@home’s partnervirksomheder præsentere færdige teknologiske produkter, som minimerer presset på hospitalernes økonomiske og personalemæssige ressourcer samt øger patienters aktive medvirken og motivation til at tage ansvar for deres egen sundhed.

 

Læs mere: Afslutningskonference: Nu gøres resultaterne op 

 

Konferencen afholdes på engelsk.

 

Oplæg fra dagens oplægsholdere kan ses her: 

 

KontaktpersonNatalie 
                Lundquist

Natalie  Lundquist

Projektkoordinator


Syddansk Universitet, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet

Email:  LOADEMAIL[nalu]DOMAIN[mmmi.sdu.dk]