Afslutningskonference: Nu gøres resultaterne op

 
Afslutningskonference: Nu gøres resultaterne op
3. oktober 2017
Patient@home nærmer sig sin afslutning, og det markeres med en stor konference den 1. februar 2018. Her vil du møde alle projektpartnerne og høre om de resultater Patient@home har kastet af sig.

Patient@home ser frem til at byde forsknings-, innovations- og virksomhedspartnere samt øvrige gæster velkommen til afslutningskonference den 1. februar 2018. Konferencen afholdes på Syddansk Universitet’s campus i Odense og byder på en omfattende oplægsrække af eksperter fra projektet samt en udstilling med teknologier udviklet i regi af Patient@home.

 

Forskere fra Syddansk Universitet, OUH Odense Universitetshospital, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og Aalborg Universitet vil præsentere resultaterne af deres forskningsprojekter. De omhandler blandt andet løsninger indenfor rehabilitering og telemedicin samt anvendelse af robotter i plejesektoren. Du kan også møde kommunale partnere, som vil fortælle om deres erfaring med afprøvning og test af de nye teknologier. Endelig vil Patient@home’s partnervirksomheder præsentere færdige teknologiske produkter, som minimerer presset på hospitalernes økonomiske og personalemæssige ressourcer samt øger patienters aktive medvirken og motivation til at tage ansvar for deres egen sundhed.

 

Blandt deltagerne er også Patient@home-platformens internationale Advisory Board: Kevin Dean fra Storbritannien, Hal Wolf fra USA og Dr. Josep Roca fra Spanien, som hver især er eksperter indenfor udviklingen af sundhedsteknologiske løsninger. Kevin Dean vil fungere som dagens konferencier, mens Hal Wolf og Dr. Josep Roca giver oplæg om deres spændende arbejde. Hal Wolf er nyudnævnt præsident for HIMSS og en ledende ekspert inden for data- og arkitekturdesign, implementering og start-til-slut systemer inden for sundhed og pleje, mens professor Dr. Josep Roca er internationalt anerkendt for sin multidisciplinære forskning og udvikling af projekter målrettet håndtering af kroniske sygdomme ved hjælp af informations og kommunikationssystemer.

 

Afslutningsvis byder dagen på en åben debat om anvendelse af teknologiske løsninger i sundhedssektoren. Debatpanelet består af Patient@home’s internationale Advisory Board samt projektleder professor Uffe Kock Wiil fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet ved Syddansk Universitet og direktionsmedlem Peder Jest, hospitalsdirektør ved OUH Odense Universitetshospital.  

 

- Konferencen tilbyder den hidtil bedste mulighed for at få indsigt i de mange forskellige forsknings- og udviklingsprojekter, der har været søsat i Patient@home i årene 2012-2018, og for at møde aktørerne bag projekterne. Vi møder stor interesse for projektets resultater og ser frem til at præsentere dem samlet i et fælles forum. Vi har allerede nu bekræftet deltagelse fra direktør Peter Høngaard Andersen fra Innovationsfonden og regionsrådsformand Stephanie Lose fra Region Syddanmark, siger professor Uffe Kock Will fra Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet, Syddansk Universitet, der er forsknings- og projektleder for Patient@home.

 

Sådan sikre du dig en plads på konferencen

Afslutningskonferencen finder sted torsdag den 1. februar 2018, kl. 9:00 – 16:30, på Syddansk Universitet, Campusvej 55 i Odense.

 

Programmet er under udarbejdelse og bliver løbende opdateret her

 

Du kan allerede nu sikre dig plads på konferencen og tilmelde dig her

 

Det er gratis at deltage, men bemærk, der er no-show gebyr på DKK 500,- ved for sen aflysning.

 

For yderligere information

Har du spørgsmål til Patient@homes afslutningskonference er du velkommen til at kontakte Natalie Lundquist, projektkoordinator, Det Tekniske Fakultet, Syddansk Universitet, nalu@tek.sdu.dk, T. +45 6550 7662.

 
KontaktpersonNatalie 
                Lundquist

Natalie  Lundquist

Projektkoordinator


Syddansk Universitet, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet

Email:  LOADEMAIL[nalu]DOMAIN[mmmi.sdu.dk]