Til virksomheder

Patient@home er et åbent forsknings- og innovationssamarbejde for især sundhedsprofessionelle, virksomheder, forskere, brugere og patienter på tværs af faggrænser og sektorer. - og du har mulighed for at være med...

 

Som virksomhed har du mulighed for at komme helt tæt på Patient@home og den viden og de produkter, som udvikles i projektet - enten som partner eller interessent.

 

Kom tæt på nye markeder og behov

Som virksomhedspartner får du og din virksomhed en unik mulighed for at komme helt tæt på konkret viden om pleje- og sundhedssektorens reelle behov og ønsker for fremtiden. I inviteres ind i et aktivt og dynamisk projektsamarbejde, hvor I ved deltagelse i specifik udvikling af nye teknologier får udsyn til nye velfærdsteknologiske markeder og markedsområder - og hermed en særlig mulighed for at være med til at opbygge en stærk dansk position på et nyt og internationalt marked for innovative og intelligente velfærdsprodukter og -services.

 

Få nye samarbejdspartnere

Deltagelse i Patient@home er ligeledes for virksomheder en særlig lejlighed til at rykke et skridt tættere på den nyeste viden om velfærdsteknologi til primært rehabilitering og monitorering af patienter i eget hjem. Som virksomhedspartner får du direkte adgang til danske og internationale forskningsmiljøer, laboratorier og testfaciliteter på området. Gennem projektmøder, workshops og konferencer bydes du og din virksomhed velkommen til et projektsamarbejde, hvor du kan høste nye erfaringer, ny viden og ikke mindst nye samarbejdsrelationer med eksperter og fagpersonale på sundheds- og teknologiområdet.

 

Som virksomhedspartner forventes du at deltage aktivt i arbejdet i og omkring Patient@home.

 

Patient@home blev afsluttet pr. 1. februar 2018

KontaktpersonNatalie 
                Lundquist

Natalie  Lundquist

Projektkoordinator


Syddansk Universitet, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet

Email:  LOADEMAIL[nalu]DOMAIN[mmmi.sdu.dk]