Welfare Tech stiller med nyt stærkt team i Patient@home

 
Welfare Tech stiller med nyt stærkt team i Patient@home
22. september 2014
Welfare Tech har fornyet og forstærket teamet af medarbejdere, der er tilknyttet Patient@home. Det er delvist sket gennem nye ansættelser og aftaler med eksterne kræfter, men kendte ansigter er også stadig tilknyttet.

En rokade blandt medarbejderne i Welfare Tech har betydet, at Welfare Tech nu stiller med et nyt forstærket team i Patient@home. Teamet består af en række medarbejdere - nye, gamle såvel som delvist eksternt tilknyttede kræfter, der kan bidrage med bred viden i form af en tidligere sygeplejerske med erfaringer fra sundheds-it, en læge såvel som ingeniørekspertise, projektledelse og kommunikationsegenskaber. Teamet er sammensat, så det kan levere optimalt i de kommende år. Samtidig har rokaden givet mulighed for en præcisering af Welfare Techs rolle i projektet.

 

- Vi skal udvikle en metode til at afdække og prioritere kliniske behov med henblik på udvikling af kommercialiserbare teknologiske løsninger, der skal afhjælpe disse behov. Arbejdet skal ske i et samarbejde mellem organisationer med sundhedsfaglige opgaver, leverandører af velfærdsteknologiske løsninger og forsknings- og undervisningsinstitutioner, forklarer senior projektchef Susie Wagner Bondorf, der netop er tiltrådt som leder af patient@home-aktiviteterne.

 

Fra 1. september 2014 stiller Welfare Tech med følgende team:

 

  • Susie Wagner Bondorf, senior projektchef, Welfare Tech
  • Troels Bierman Mortensen, konstitueret adm. direktør, Welfare Tech
  • Mette Thiel, kommunikationskonsulent, Welfare Tech
  • Krista Blaabjerg, netværks- og eventkonsulent, Welfare Tech
  • Kristian Larsen, seniorkonsulent, Welfare Tech
  • Simon Brødsgaard Lassen, udviklingskonsulent, Welfare Tech
  • Jeanette Eis, udviklingskonsulent, Welfare Tech
  • Niels Ejskjær, konsulent og læge (PhD)
  • Jeppe Vestergaard Nielsen, juniorkonsulent og journalist, Welfare Tech

 

For yderligere information

Hvis du ønsker yderligere information om Welfare Tech og Welfare Techs aktiviteter og rolle i Patient@home, kan du kontakte Susie Wagner Bondorf, senior projektchef og leder af patient@home-aktiviteterne i Welfare Tech, swb@welfaretech.dk, T. +45 2494 7220.