Velkommen til patientathome.dk

 
Velkommen til patientathome.dk
2. november 2012
Du har netop klikket ind på Patient@homes nye hjemmeside, hvor du fra nu af og i hele projektperioden kan finde nyt om projektets arbejde og resultater

 

Patient@home er Danmarks største velfærdsteknologiske projekt med fokus på udvikling af teknologiunderstøttede behandlings-, monitorerings- og rehabiliteringsløsninger til patientens eget hjem - før, under og efter indlæggelse.

 

Her på siden kan du læse meget mere om arbejdet i projektet og de resultater, som kommer ud af samarbejdet mellem sundhedspersonale, patienter, private virksomheder og forskningsinstitutioner

 

"Nyheder og aktiviteter"

Under fanen "Nyheder og aktiviteter" finder du den nyeste viden fra Patient@home og projektets mange delprojekter. Her kan du ligeledes holde dig opdateret med arrangementer og events - nogle vil dog kun være for projektpartnere.

 

Du kan også vælge at tilmelde dig nyt fra Patient@home. Så vil du løbende modtage nyt om bl.a. resultater, aktiviteter og nye projekter i Patient@home. Du kan tilmelde via formularen til højre for denne artikel.

 

"Forskning og innovation"

Ved at klikke på fanen "Forskning og Innovation" får du et overblik over de delprojekter, som kører under Patient@home. Oversigten er generisk og revideres løbende, som nye projekter kommer til og andre afsluttes.

 

Oversigten giver dig mulighed for at læse mere om specifikke projekter. Du kan vælge at se alle projekter på én gang eller bruger siden filter til kun at få vist udvalgte projekter på et specifikt område.

 

"Til virksomheder" og "Om Patient@home"

Fanen "Til virksomheder" indeholder en kort introduktion til, hvordan og hvorfor man som privat virksomhed kan tage del i Patient@home. Er du repræsentant fra andre områder med interesse i udvikling og forskning inden for velfærdsteknologi, så kan du med fordel klikke på "Om Patient@home", hvor du får indblik i fordele og muligheder ved at være aktiv partner i projektet - herunder særligt, hvis du kommer fra hospitalssektoren eller fra en kommune.

 

Generelt

Øverst på siden finder du en menubar med bl.a. overskrifterne "Partnere", "Presse" og "Kontakt". Ved at klikke på partnere får du et overblik over kontaktpersonerne hos Patient@homes mere end 40 partnere: Under presse finder du projektets logo, mens det er her, at man fremover kan downloade udvalgte billeder og selvfølgelig pressemeddelelser fra Patient@home.

 

Under "Kontakt" finder du relevante kontaktoplysninger på Patient@homes sekretariat, direktion og bestyrelse.

 

Udvikles løbende

Hjemmesiden for Patient@home er som resten af projektet dynamisk og under konstant udvikling. Nye projektbeskrivelser, ny viden fra de igangværende projekter og en masse andet vil derfor hele tiden finde vej til siden.

 

Endnu en gang velkommen til www.patientathome.dk - vi håber at du vil besøge siden ofte og får ny viden med dig hver gang