SENS Innovation tog med Patient@home på Health & Rehab messe

 
3. juni 2016
Den spændende startup-virksomhed SENS Innovation var med på Patient@homes fællesstand på Health & Rehab Scandinavia, der blev afholdt i Bella Center i maj.

I forbindelse med Health & Rehab Scandinavia-messen er der tradition for, at nystartede innovative virksomheder kan udstille i Innovationszonen. Igen i år havde Patient@home, i samarbejde med Teknologisk Institut, der er innovationsleder i projektet, arrangeret en fællesstand for nye partnere.

 

Fællesstanden giver virksomhederne mulighed for at fremvise deres nyeste teknologi, og møde både samarbejdspartnere i branchen og mulige kunder. CareNet var med på messen og fik en snak med Erika Thuebæk og Kasper Lykkegaard, der repræsenterer SENS-teamet. 

 

- SENS Innovation ApS blev etableret i 2014 med visionen om at revolutionere måden vi i sundhedsvæsenet tænker fysisk aktivitet i både behandling og forebyggelse. SENS motion er et intelligent monitoreringssystem, der på baggrund af objektiv plasterbaseret aktivitetsmåling giver et helhedsbillede af borgerens og patienten fysiske aktivitet. Systemet er en integreret del af genoptræningsarbejdet og et vigtigt værktøj til at motivere og fokusere indsatsen på de borgere og patienter, der virkelig har brug for hjælp, siger Erika Thuebæk, der er forretningsudvikler og projektleder hos SENS.

 

Om at udstille det nye produkt på messen

Kasper Lykkegaard, der er CEO i virksomheden, fortæller:

 

- SENS Innovation havde nogle meget begivenhedsrige dage på Health and Rehab-messen i Bella Centret. Både Erika og jeg selv deltog alle tre dage. Vi fik netværket og skabt en masse kontakt til kommuner og regioner, der viste stor begejstring for produktet SENS motion. Allerede på messen kom nye samarbejdspartnere i spil, og der er allerede nye åbninger til adskillige samarbejdsprojekter, der står og mangler et produkt som SENS motion.

 

Erika Thuebæk tilføjer:

 

- En af vores styrker er bl.a., at vores teknologi kan måle aktivitet på en effektiv og let tilgængelig måde, hvor alle data bliver vist online med det samme. Alt i alt må jeg sige, at der på hele messen var en fantastisk stemning blandt udstillere og de besøgende. Det medvirkede til interessante samtaler og diskussioner, hvor nye innovative tanker og ideer inden for hele Health and Rehab-området opstod. Det var meget inspirerende, og vi deltager gerne en anden gang.


Læs mere om SENS Innovation ApS HER.

 
KontaktpersonKasper 
                Lundberg Lykkegaard

Kasper  Lundberg Lykkegaard

CEO - Cand. Polyt. Datateknologi


SENS Innovation

Email:  LOADEMAIL[kasper]DOMAIN[sens.dk]