Patient@Home udstiller på Velfærdens Innovationsdag 2016

 
Patient@Home udstiller på Velfærdens Innovationsdag 2016
7. december 2015
Vær med når repræsentanter fra virksomheder, kommuner, regioner og videninstitutioner mødes på Velfærdens Innovationsdag. 

Velfærdens Innovationsdag er Danmarks største konference om velfærdsinnovation. Her mødes velfærdsledere fra offentlige, private og frivillige organisationer for at diskutere nye veje til bedre og mere bæredygtig velfærd.

 

Patient@home er med, når Velfærdens Innovationsdag løber af stablen for syvende gang, den 28. januar 2016 i Øksnehallen i København. Du finder Patient@home på Welfare Techs fællesstand i innovationsområdet, hvor vi inviterer alle interesserede til at kommen forbi.

 

Kom og hør om de innovative projekter og forskningsresultater, der pt. er under udvikling i Patient@home og hør om mulighederne for at deltage i nye projekter eller købe de nyeste teknologiske løsninger.

- Regioner og kommuner har et stigende behov for løsninger, som kan hjælpe ældre til en mere uafhængig hverdag. I fremtiden vil den ældre borger i højere grad være patient i eget hjem, og det nødvendiggør en lang række af nye processer, løsninger og produkter, så både den fysiske og mentale sundhed fastholdes, siger seniorkonsulent Søren Møller Parmar-Sielemann fra Welfare Tech, der repræsenterer Patient@home på fællesstanden.

 • Få overblik over igangværende og kommende projekter
 • Hør om dine muligheder for at deltage
 • Hør hvad andre har fået ud af at være med
 • Hør hvad virksomheder forventer at få ud af deltagelse i innovationsprojekterne
 
KontaktpersonSøren 
        Møller Parmar-Sielemann

Søren  Møller Parmar-Sielemann

Seniorkonsulent


Welfare Tech

Email:  LOADEMAIL[smps]DOMAIN[welfaretech.dk]