Ny e-bog om evalueringsmodellen MAST

 
Ny e-bog om evalueringsmodellen MAST
22. maj 2013
Patient@home udgiver en e-bog med vejledning til evalueringsmodellen MAST, der benyttes til at dokumentere effekter af velfærdsteknologiske og telemedicinske teknologier. Projektpartnere får tilsendt et gratis link til e-bogen.

Målsætningen for Patient@home er innovation og udvikling af 40 nye velfærdsteknologiske produkter og services, som understøtter sundhedssektorens stigende behov for hurtigere og bedre rehabilitering samt flere ambulante behandlinger og indlæggelser af patienter i eget hjem.

 

Skal disse nye løsninger have en chance på det internationalt marked, og skal kommuner og sygehuse i Danmark overbevises om, at de værd at købe, skal effekterne dokumenteres.

 

Patient@home har derfor besluttet at dokumentere effekterne af de velfærdsteknologiske og telemedicinske teknologier, som udvikles i projektet. Konkret er valget er faldet på den MTV-baserede og tværfaglige evalueringsmodel MAST (Model for Assessment of Telemedicine), som er udbredt i hele Europa og anbefalet som ramme for evaluering af telemedicin i Danske Regioners Telemedicinstrategi (2011) og af British Thoracic Society (2012).

 

Ny e-bog giver vejledning til modellen

 

En arbejdsgruppe i Patient@home har udarbejdet en vejledning til MAST, som giver en introduktion til modellen, og hvordan MAST kan bruges til at dokumentere effekter af de udviklede teknologier. Vejledningen fortæller også, hvordan MAST spiller sammen med Patient@homes innovationsmodel, og hvordan MAST kan anvendes undervejs i projektforløbet.

 

Vejledningen udgives som e-bog, og projektpartnere og kursister fra MAST-seminaret, 18. marts 2013, får direkte tilsendt et gratis link til e-bogen.

 

Andre interesserede kan købe e-bogen 'Evaluering af telemedicin og velfærdsteknologi i patient@home' på Syddansk Universitetsforlag. Pris 50,- kr.:

 

E-bogen kan læses på tablets og pc'er via programmer som fx iBook (iPad) og Adobe Digital Editions (pc). Har du ikke Adobe Digital Editions, kan programmet hentes på www.adobe.com

 
KontaktpersonLouise 
                Skovborg Just

Louise  Skovborg Just

Sekretariatsleder i Patient@home


Syddansk Universitet, Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet

Email:  LOADEMAIL[just]DOMAIN[mmmi.sdu.dk]