Mød Patient@home på fællestanden på WHINN

 
Mød Patient@home på fællestanden på WHINN
1. september 2016
Patient@home deltager med en fællesstand på WHINN - Week of Health & INNovation, hvor du kan møde partnere bag projektet og se løsninger, udviklet i regi af Patient@home.

Week of Health and INNovation, WHINN 2016, slår den 4. - 6. oktober dørerne op til tre spændende dage, der står i sundheds- og velfærdsinnovationens tegn. Igen i år samler WHINN sundheds-professionelle fra ind- og udland under samme tag i Odense Congress Center til videndeling, præsentationer, netværk og dialog; og giver dig viden, inspiration og indblik i den nyeste forskning og internationale trends inden for sundhed og innovation.

 

Patient@home er selvfølgelig også med og deltager med en fællesstand i udstillingsområdet, hvor vi udstiller produkter, der er udviklet i regi af Patient@home. Udstillingsområdet på WHINN fokuserer på virksomheders nye løsninger og produkter rettet mod bedre sundhed og pleje. Det er en unik mulighed for at møde udviklere, direktører, slutbrugere, klinikere og beslutningstagere fra private og offentlige organisationer.

 

- For mange virksomheder er det en dyr og langsommelig proces at trænge ind på markedet, når først produktet er udviklet. Med Patient@home fællesstanden på WHINN kan virksomhederne møde potentielle samarbejdspartnere og kunder fra en lang række lande i løbet af tre intensive dage, siger Søren Møller Parmar-Sielemann, seniorkonsulent i Welfare Tech.

 

Patient@home deltog tidligere på året med en fællesstand på Health & Rehab Scandinavia-messen i København. Virksomheden Robotic Ultrasound var med, og det var en succesoplevelse:

 

- Jeg mødte potentielle kunder fra Rigshospitalet og det grønlandske sundhedsvæsen og fik netværket med andre leverandører og producenter. Fællesstanden åbnede døre, som jeg ellers ville have haft svært ved at åbne, og det var helt klart indsatsen værd, siger Søren Pallesen, direktør og grundlægger af Robotic Ultrasound.

 

Tætpakket program

WHINN 2016 byder på en lang række andre, spændende arrangementer og konferencer. Et af højdepunkterne er det officielle Matchmaking-arrangement, hvor du kan booke møder med repræsentanter for danske og udenlandske virksomheder, regioner, hospitaler, universiteter og forskningsinstitutter. Det er gratis at deltage, og når du har oprettet din profil, kan du booke møde med de andre deltagere, der også kan anmode dig om møder. Opret din profil her.

 

WHINN har også fokus på innovation inden for hygiejneområdet på en alvorlig baggrund: Hvert år mister over 3.000 danskere desværre livet på grund af mangelfuld hygiejne. Til WHINN kan du møde aktører, der arbejder med innovativ tilgang til hygiejne i udstillingsområdet, til en konference og til matchmaking-arrangementet.

 

Hvis du er interesseret i at se det nyeste inden for velfærdsteknologi, kan du desuden deltage i gratis guidede ture.

 

Se hele programmet for WHINN 2016 her

 

 
KontaktpersonSøren 
                Møller Parmar-Sielemann

Søren  Møller Parmar-Sielemann

Seniorkonsulent


Welfare Tech

Email:  LOADEMAIL[smps]DOMAIN[welfaretech.dk]