Markedsfør dine produkter internationalt

 
Markedsfør dine produkter internationalt
13. august 2013
Opret en profil og få gratis omtale af din virksomhed og jeres produkter på Danmarks nye sundheds- og velfærdsportal, der markedsfører danske løsninger nationalt og internationalt.

www.healthcaredenmark.dk er en ny dansk sundheds- og velfærdsportal, som markedsfører danske sundheds- og velfærdsløsninger internationalt. Portalen vil samle og give udenlandske interessenter et overblik over danske løsninger og direkte kontakt til virksomhederne bag. Portalen vil desuden blive brugt til at planlægge internationale besøgsture hos relevante virksomheder.

 

Webportalen går i luften ultimo august 2013, men virksomheder opfordres allerede nu til at udfylde og uploade deres profil online, da webportalen i opstarten vil være omgærdet af stor opmærksomhed og eksponeringsmuligheder i forbindelse med lanceringen.

 

For at få adgang til protalen skal du sende en mail til marketingkoordinator Malene Nørby Nielsen, mnn@healthcaredenmark.dk, Healthcare DENMARK, der står bag den nye portal.

 

Om Healthcare DENMARK

Healthcare DENMARK er Danmarks nye markedsføringskonsortium for sundheds- og velfærdsløsninger. Konsortiets formål er at promovere danske sundheds- og velfærdsteknologiske virksomheder og løsninger over for både danske og internationale interessenter (fx politikere, embedsmænd og presse) gennem webportalen www.healthcaredenmark.dk, men også gennem indgående delegationsbesøg og fremstød på udenlandske markeder. Healthcare DENMARK vil ligeledes yde en national og international indsats for at nå ud til beslutningsdygtige potentielle købere og international presse, og her vil informationerne på internetportalen være et vigtigt redskab.

 

Partnere i konsortiet er Fonden til Markedsføring af Danmark (Erhvervs- og Vækstministeriet), Region Syddanmark, Danske Regioner, Falck, COWI, Systematic, Dansk Industri og KMD.

 

Healthcare DENMARK står til rådighed for uddybende information omkring Danmarks nye markedsføringskonsortium eller assistance i forhold til internetportalen.

 

Kontakt marketingkoordinator Malene Nørby Nielsen, mnn@healtcaredenmark.dk, T. +45 3045 6735.

 

Download invitationsbrev fra Healthcare DENMARK