Innovation og indkøb i fremtidens kommuner

 
Innovation og indkøb i fremtidens kommuner
17. december 2014
Patient@home er vært for en temasession på Velfærdens Innovationsdag 2015 og sætter fokus på innovation og indkøb i fremtidens kommuner.

Rundt i landet står mange kommuner over for at skulle bygge nye plejehjem. Men hvordan undgår vi, at alle kommuner bygger "fremtidens plejehjem" uafhængigt af hinanden? Hvad er fx potentialerne i at forene kompetencerne og i fællesskab bygge ét plejehjem, hvorfra vi kan udbrede erfaringerne til den næste kommune - og den næste kommune?

 

Disse spørgsmål rejser Patient@home på en temasession på Velfærdens Innovationsdag, den 22. januar 2015 i Øksnehallen i København.

 

En del af løsningen på velfærdens udfordringer er indkøb af ny velfærdsteknologi. Spørgsmålet er om vi kan tænke indkøb af velfærdsteknologi smartere, så indkøb i højere grad bliver et samarbejde mellem kommune og leverandør?

 

Hør konkrete erfaringer fra et innovativt samarbejde, når vi interviewer Torben Lindbæk-Larsen, afdelingschef for Pleje & Omsorg i Aabenraa Kommune og Andreas Melson, partner hos Applikator.

 

Tag del i debatten om mulighederne og udfordringerne i nye samarbejder på tværs af kommunegrænser og sektorer. Og få inspiration til nytænkning af innovationsprojekter bl.a. ved hjælp af ændrede indkøbspolitikker.

 

Målgruppe

Offentlige ledere og medarbejdere samt politiske beslutningstagere.

 

For yderligere information

Kontakt senior projektchef Susie Wagner Bondorf, T. +45 2494 7270, swb@welfaretech.dk.

 


Om Velfærdens Innovationsdag 2015

 

Dato: 22. januar 2015, kl. 8:30 -17:45

Sted: Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København

Pris: Standardbillet koster 2.575 kr. ekskl. moms, se særlige billetpriser her.

 

Se program her.

 

Mandag Morgen samler for sjette år i træk mere end 1.000 af velfærdens frontløbere til en dag med fokus på nye veje til bedre velfærd. På Velfærdens Innovationsdag 2015 mødes velfærdsledere og udviklingsansvarlige fra hele Danmark for at dele løsninger, erfaringer og idéer, der kan være med til at skabe endnu bedre velfærd for borgerne.

 

Se oversigt over deltagere i 2014

 

Velfærdens Innovationsdag tager fat i de brede velfærdsdagsordener og dykker ned i sektorspecifikke udfordringer. På Velfærdens Innovationsdag 2015 vil det blandt andet blive diskuteret, hvordan vi bliver endnu bedre til at udvikle velfærden i samarbejde på tværs af sektorer og geografiske skel. Konferencen vil også sætte fokus på, hvordan digitale løsninger og ny teknologi kan være med til at skabe endnu bedre velfærdsløsninger, der kommer borgerne til gavn.

 

Se video fra Velfærdens Innovationsdag 2014

 
KontaktpersonLene 
                Vistisen

Lene  Vistisen

Seniorkonsulent og netværksleder for Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi


Welfare Tech

Email:  LOADEMAIL[levi]DOMAIN[welfaretech.dk]