European Telemedicine Conference – Call for Abstracts

 
European Telemedicine Conference – Call for Abstracts
23. marts 2015
Danmark er i oktober 2015 vært for den årlige European Telemedicine Conference, som samler sundheds-professionelle fra hele Europa. I 2015 afholdes et særligt forskningsspor, og forskere har mulighed for at indsende abstracts med henblik på at præsentere deres forskningsresultater på konferencen.

European Telemedicine Conference (ETC) afholdes i 2015 i Danmark, nærmere bestemt på Hotel Nyborg Strand i Nyborg, den 20. - 21. oktober, og præsenterer som tidligere aktuelle europæiske projekter og tiltag inden for det telemedicinske område, herunder telehealth og telecare. Konferencen samler både teknikere, klinikere, forskere, ledere og politiske beslutningstagere fra hele Europa til præsentation og diskussion af centrale temaer omkring telemedicin og telesundhed.

 

Både eksisterende og kommende løsninger bliver præsenteret på konferencen, og særligt for ETC 2015 vil der også være et spor dedikeret til forskning, som sætter fokus på aktuel forskning i sundhedsteknologi og telemedicin.

 

"Call for Abstracts"

Forskere fra hele Europa har mulighed for at indsende et resume/abstract af deres forskning med henblik på at præsentere deres resultater på konferencens forskningsspor.

 

En international program-komite vil bedømme de indsendte forskningsprojekter og udvælge hvilke, der skal præsentres mundtligt, som del af programmet, mens de resterende abstracts vil blive præsenteret som posteres på konferencen. Arrangørerne vil desuden tilstræbe at alle projekter omtales i et anerkendt tidsskrift.

 

Områder af særlig interesse for ETC 2015 omfatter undersøgelser og andre aktiviteter i forbindelse med udvikling, vurdering og implementering af sundhedsteknologi og telemedicin.

 

Forskningssporet er arrangeret i samarbejde med CIMT (Centre for Innovative Medical Technology) på Odense Universitetshospital OUH og Patient@home.

 

Deadline

Abstracts kan indsendes fra 1. februar til 15. maj 2015 via easychair.org.

 

Se mere om call'et på Call for Abstracts.

 

Forskningssporet er arrangeret i samarbejde med CIMT (Centre for Innovative Medical Technology) på Odense Universitetshospital OUH og Patient@home.

 

Læs mere her.

 

Læs mere om ETC.

 

Del af WHINN

ETC er del af WHINN-ugen, Week of Health & INNovation, der en ny begivenhed, der afholdes i Odense i uge 43; 19. - 23. oktober 2015. Ugen danner ramme om en lang række konferencer og events, som samler sundheds-professionelle fra ind- og udland til videndeling, præsentationer, dialog og netværk. Programmet opbygges løbende og alle har mulighed for at afholde og melde arrangementer ind, med relation til sundhed, pleje og velfærdsteknologi. WHINN tiltrækker og giver hermed gæsterne et stort og spændende udvalg af aktiviteter, som de kan vælge imellem på tværs af specifikke interesseområder.

 

Læs mere på whinn.dk.